Dansende vluchtelingen in kantine Universiteit Utrecht

9 november 2015|Posted in: DUB.nl

Gewoon een leuke avond. Dat was het doel achter het Refugee Dinner dat Green Office Utrecht afgelopen donderdagavond organiseerde in samenwerking met studentenorganosities Enactus Utrecht en SOON. Honderd vluchtelingen die in noodopvang in de Jaarbeurs verblijven waren uitgenodigd om te komen dineren in de kantine van het Minnaertgebouw in De Uithof. Samen met cameraman Jasper ter Mors maakte ik een verslag van de avond. Bekijk de reportage hieronder:

Dit videoverslag verscheen eerder op DUB.nl; het onafhankelijke medium van de Universiteit van Utrecht.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*