De volgende stap op bloggebied

22 oktober 2014|Posted in: Nieuws

Twee maanden geleden begon ik op deze plaats aan mijn blogavontuur. Ik besloot mijn ontdekkingstocht door de Arabische wereld aan het digitale papier toe te vertrouwen. Mijn lachwekkende taalfouten, de reacties op mijn studiekeuze en mijn belevenissen in een nieuw land. Ze vormden de afgelopen tijd allemaal een bron van inspiratie voor mijn schrijfsels. Stukjes die niet alleen door vrienden en familieleden gelezen werden, maar ook hun weg vonden naar onbekenden. Daar komt een nieuwe groep lezers bij, want ik zet de volgende stap op bloggebied. Vanaf vandaag zal er namelijk elke vier weken een blog van mijn hand verschijnen op DUB.nl – het onafhankelijke medium van de Universiteit Utrecht. Op die plaats zullen mijn stukjes voornamelijk gaan over het studentenleven in het buitenland. Dus als je nieuwsgierig bent hoe het is om in Marokko te studeren, dan moet je zeker mijn blogs daar volgen. Mijn eerste artikeltje “Welkom in Marokko!” staat nu online.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*